> >start - vereniging

Doe mee en steun de BD!

De Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw en Voeding kent twee soorten lidmaatschap: het basislidmaatschap en het beroepslidmaatschap.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende lidmaatschappen.

Wil je je direct aanmelden als lid, kies dan een van de twee links in de kolom hiernaast >>

Beroepslidmaatschap
Als beroepslid werk je met de uitoefening van je beroep mee aan de ontwikkeling van de landbouw, als boer of tuinder, maar ook als winkelier, verwerker, onderzoeker. Je profiteer van:

• Gratis deelname aan het programma van BD-Beroepsontwikkeling
    • coaching
    • intervisie
    • het boerenbezoekprogramma
  • Gratis deelname aan de winterconferentie
  • Gratis toezending van alle publicaties
  • Ondersteuning bij het werken met de bd-preparaten
  • Het Ledenblad Dynamisch Perspectief
Op weg naar een fijnzinnige landbouw Ook als beroepslid ontvang je zes keer per jaar het Ledenblad Dynamisch Perspectief met daarin uitnodigingen voor
  • de algemene ledenvergadering
  • de winterconferenties
  • alle andere ledenbijeenkomsten
De contributie bedraagt € 100,- per jaar.

Gratis boek
Als je je nu aanmeldt als lid ontvangt je gratis het boek van tuinder Jan Schrijver 'Op weg naar een fijnzinnige landbouw'
U betaalt uw contributie na ontvangst van een rekening daarvoor.

Gebruik voor aanmelding het aanmeldformulier beroepslidmaatschap

Basislidmaatschap
De landbouw floreert als andere mensen zich daar uit enthousiasme en belangstelling omheen scharen. Met het basislidmaatschap ondersteun je de ontwikkeling van de biologisch-dynamische landbouw in Nederland en België. Je ontvangt zes keer per jaar het Ledenblad Dynamisch Perspectief en:

• een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering
  • uitnodigingen voor de winterconferenties
  • uitnodigingen voor alle andere ledenbijeenkomsten
  • voordelige toezending van alle publicaties
De contributie bedraagt € 40,- per jaar. Jeugdleden betalen € 20,- per jaar. Het jeugdlidmaatschap loopt t/m het jaar waarin je 23 jaar wordt, voor studenten t/m het jaar waarin je 27 jaar wordt.

Gratis uitgave
Bedrijfsindividualiteit in Beweging Als je je nu aanmeldt als lid ontvangt je gratis de uitgave "Bedrijfsindividualiteit in beweging" met daarin twintig impressies van biologisch-dynamische bedrijven, gepresenteerd tegen de achtergrond van het onderzoek naar bedrijfsindividualiteit.
U betaalt uw contributie na ontvangst van een rekening daarvoor.

Gebruik voor aanmelding het aanmeldformulier basislidmaatschap