bd-vereniging - agenda - beroepsontwikkeling - preparaten - projecten - publicaties - bd-landbouw

> >start - vereniging

Jongerenafdeling

Esther Maarsen (21 jaar) en Karin Stolk (21 jaar), studentes aan de Warmonderhof, zijn de initiatiefnemers van de jongerenafdeling van de BD-Vereniging.

Nu zouden we graag willen weten hoe jullie daar over denken. We hebben vragen op papier gezet, zodat we een beeld kunnen vormen over wat er speelt in BD-jongerenland.

We verzoeken jullie daarom om de enquête in te vullen. Dit kan op de enquête-pagina. Je kunt ook schriftelijk reageren naar BD-Vereniging, Wisentweg 12, 8251 PC Dronten.