> >start - vereniging

Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

Piet van IJzendoorn voorzitter
Piet startte in 1982 Zonnehoeve bij Zeewolde met vee, akkerbouw, een windmolen voor duurzame energie en een bakkerij. In 2000 komt daar 24 uurs zorg bij. Momenteel heeft Piet de eindverantwoordelijkheid voor 8 van de bewoners. Uitgangspunten zijn: gelijkwaardigheid, de eigen kracht, de focus op het goede, en het voor de ander "Present" zijn. Binnen het bestuur werkt hij vooral aan de verbinding "Boer-Burger".

Maria van Boxtel (penningmeester)
Maria werkt als adviseur en projectleider bij Land&Co. Binnen het bestuur werkt zij aan oplossingen voor bedrijfsopvolging en aan het opbouwen en vasthouden van werkervaring in de hele BD-beweging.

Derk Klein Bramel (secretaris)
Derk werkt als beleidsmedewerker bij Lievegoed Antroposofische Zorg. Als coördinator van de landbouwsectie onderhoudt hij het contact met de Antroposofische Vereniging.

Karin Stolk (lid)
Karin is na haar opleiding op Warmonderhof begonnen met de studie Diergeneeskunde in Utrecht.

Het bestuur vergadert circa zes keer per jaar. De vergaderingen zijn openbaar. Leden kunnen aan een vergadering deelnemen. Petra Derkzen, werkzaam bij Stichting Demeter, lid van de redactie van Dynamisch Perspectief en actief in de zaadteelt, maakt voor een langere periode van deze mogelikheid gebruik. Dat vormt een waardevolle aanvulling aan het gesprek. En het betekent een extra paar handen bij de uitvoering.

Er zijn vacatures in het bestuur. Bent u actief in de Biologisch-Dynamische Landbouw, Handel, Verwerking, Onderzoek, of voelt u zich als privé persoon betrokken? Neem dan contact op om te onderzoeken of deelname aan het bestuur iets voor u is!

Bureau

Luc Ambagts
medewerker
Taken: begeleiding projecten, redactie publicaties, ondersteuning bestuur.

Bram Gordijn
medewerker
Taken: financiële administratie, leden administratie, secretariaat.