"Dhr of Mevr", voorletters => Voorletters, voornaam => Voornaam, achternaam => Achternaam, adres => "Straat en huisnummer", postcode => Postcode, woonplaats => Woonplaats, tel => Telefoon, mobiel => Mobiel, email => "E-mail", geboren => "Geboortedatum", code => "De uitkomst van 3+4 in letters
(antispam)", opmerkingen => "Hoe hebt u de BD-Vereniging leren kennen?" ); ?> $value) { $waarde = $$key; if ( $key == "code") { $vervolgboodschap = ""; } else { $vervolgboodschap = "$value $waarde \n"; } $boodschap .= $vervolgboodschap; } if (!mail ( $verstuuradres , "mail vanaf website bdvereniging" , $boodschap ) ) { $tekst = "Er is helaas iets fout gegaan"; } else { $tekst = "

Hartelijk dank voor uw aanmelding als lid van de
Vereniging voor Biologisch-Dynamische Landbouw en Voeding.

Uw aanmelding is verzonden.

U krijgt een bevestiging per post op het adres:
$adres
$postcode $woonplaats .

"; } echo "$tekst"; } ?>

Aanmelding basis lidmaatschap
Met het basislidmaatschap ondersteun ik de ontwikkeling van de biologisch-dynamische landbouw in Nederland.
Als nieuw lid ontvang ik gratis de DVD 'Dansen met gehoornde dames'
Ik ontvangt het Ledenblad Dynamisch Perspectief en:

• uitnodiging voor de algemene ledenvergadering
  • uitnodiging voor de winterconferentie
  • uitnodiging voor alle andere ledenbijeenkomsten
  • voordelige toezending van alle publicaties
  • Ik betaal de contributie na ontvangst van een rekening. (€40,- , €20,- jonger dan 23 jaar)
"; } } $formkern = "
"; reset ($velden); foreach ($velden as $key => $value) { $waarde = $$key; if ($hidden == 1 ) { $string = ""; } else { if ( $key == "dhrmevr" ) { if ( $dhrmevr == "Dhr." ) { $man = "CHECKED"; } if ( $dhrmevr == "Mw." ) { $vrouw = "CHECKED"; } $string = " Dhr. Mw.
"; } } $formkern .= $string ; } if ($hidden == 1 ) { $formkern .= "
"; } else { $formkern .= "
"; } echo "$formkern"; ?> $value) { if (!$$key) { $fouten .= "$value ";} } if ( !$fouten ) { echo "

Dit zijn uw gegevens:
"; reset ($velden); echo ""; foreach ($velden as $key => $value) { $waarde = $$key ; if ( $key == "code") { $gegevens .= ""; } else { $gegevens .= ""; } } echo "$gegevens"; echo "
$value $waarde
"; $hidden = 1 ; ?> Aanmelding basis lidmaatschap
Als nieuw lid ontvang ik gratis de uitgave 'Bedrijfsindividualiteit in Beweging'
Ik ontvangt zes keer per jaar het Ledenblad Dynamisch Perspectief en:

"; } else { $formkern .= " "; } echo "$formkern"; ?>

Vult u alstublieft de ontbrekende gegevens in:

Aanmelding basis lidmaatschap