> >start - beroepsontwikkeling

BD-Beroepsontwikkeling

BD-Beroepsontwikkeling is een project voor alle boeren die hun bedrijf verder willen ontwikkelen vanuit de eigen idealen. De biologisch-dynamische landbouw staat daarbij centraal. Je hoeft het niet met alles eens te zijn; juist in een open uitwisseling kan vernieuwing vorm krijgen.

Vraag en Aanbod

Op de pagina met nieuwe groepen vind je hier een overzicht van de groepen die momenteel actief zijn als intervisiegroep, themagroep of boerenbezoek. Daar kan je bij aansluiten. Het is ook mogelijk nieuwe groepen te vormen.

Je kunt je ook aanmelden voor coaching of individuele begeleiding.

Contactpersonen: