CSA-conferentie op 13 en 14 december 2014 in Gent

Lees hier het Verslag van de CSA-Conferentie 2014

Op 13 en 14 december 2014 organiseren Vlaamse CSA telers de jaarlijkse CSA conferentie, dit jaar in Gent. De conferentiedag vindt plaats in het gezellige sociaal eetcafé Toreke, vlakbij stadslandbouwproject 'De Site'.

Op de tweede dag van de conferentie kun je kiezen voor rondleidingen op CSA bedrijven en bijzondere telers in de regio Gent.

De conferentie is met meer dan honderd aanmeldingen volgeboekt.