vrijdag 28 nov 2015
Benefietlunch voor Mr. Humus
Stadsboerderij Almere

Benefietlunch voor Mr. Humus met Tom, Tineke, Lisette en u?

Vrijdagmiddag 28 november van 11:30 tot 14 uur op Stadsboerderij in Almere

Mr Humus nodigt u uit voor een benefietlunch in hun koeienstal om de petitie Help Humus te lanceren. Diverse sprekers, waaronder sprekersprijswinnaar Lisette Thooft, lunchen mee om hun glas te heffen op de vruchtbaarheid van Mr. Humus. Help Humus is een actie van Down2Earth om in het Jaar van de Bodems het belang van humus in landbouw bodems wereldkundig te maken.

De benefietlunch heeft als doel om de actie Help Humus te lanceren. Diverse sprekers, waaronder sprekersprijswinnaar Lisette Thooft, zullen hun glas heffen op de gezondheid van Mr. Humus en de bodemheld ludiek en inhoudelijk toespreken. Mr. Humus is zelf ook aanwezig via de biodynamische dranken en spijzen waarmee de tafel rijkelijk gedekt is. Het belooft letterlijk en figuurlijk een warm event te worden, met heel veel betrokken mensen en flakkerende vuurkorven. U bent ook van harte welkom! Meld u voor 25 november aan via helphumus@down2earth.nu , zodat we u gastvrij kunnen ontvangen.

Wat: Benefietlunch voor Mr. Humus
Wanneer: Vrijdagmiddag 28 november van 11:30 tot 14 uur