maandag 13 okt

dinsdag 14 okt
Start Landbouwcursus
Doorwerth

Hoewel de cursussen op korte termijn beginnen, is er een instap mogelijkheid op de tweede bijeenkomst, welke pas eind november respectievelijk begin december plaatsvinden.

Michiel Rietveld zal de Landbouwcursus, zoals gegeven door Rudolf Steiner in 8 avonden interactief met belangstellenden doornemen.

Er wordt gewerkt uit de vertaling van uitgeverij Vrij Geestesleven "Vruchtbare landbouw op biologisch-dynamische grondslag".

De cursus is opgezet voor actieve boeren en tuinders, maar geïnteresseerden uit de bedrijfsomgeving zijn ook van harte uitgenodigd.

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl