zaterdag 11 oktober 2014
De kracht van de juiste voeding
Nijmegen

In deze workshop van Paula Holtzer wordt uitgegaan van de producten van Nederlandse bodem. De voordelen van biologische voeding op de gezondheid worden besproken. Wat doet de voeding met je lichaam? Is het verwarmend of verkoelend. Wat voor invloed heeft de smaak. Welke voeding past bij jouw constitutie. Welke voeding zorgt voor een gezond gewicht. De juiste voeding zorgt ervoor dat je je fit voelt en in je kracht komt.

Voor informatie en aanmelding: www.evenwichtigleven.nl.