Toekomst Zaaien!

Toekomst Zaaien is een jaarlijks evenement in en rondom oktober. Boeren nodigen Toekomstzaaiers uit om te helpen bij het inzaaien van wintergraan. Op die manier krijgen consumenten de kans om zich te verbinden met de oorsprong van hun voedsel en met de bron van landbouw: het zaadgoed. Tegelijkertijd vragen de boeren met deze actie aandacht voor het belang van biodiversiteit en levenskrachtig zaadgoed, en protesteren ze tegen de opkomst van genetisch gemodificeerde gewassen.

Toekomst Zaaien is van oorsprong een Zwitsers initiatief en inmiddels uitgegroeid tot een internationale beweging in 13 verschillende landen. Word ook Toekomstzaaier!

Geloof jij in een wereld waarin boeren vrij kunnen omgaan met zaadgoed? Een wereld zonder genetisch gemodificeerde gewassen en patenten op de kiem van het leven? Kortom, geloof jij in de kracht van biodiversiteit? Word dan ook Toekomstzaaier! Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en kom zaaien bij één van de deelnemende boeren.

Meer informatie en aanmelden.

Je kunt je ervaringen als ToekomstZaaier! aan ons laten weten.