17 en 24 sept, 1 en 15 okt 2014
BD-landbouw, voeding en voedingskwaliteit
Oriëntatiecursus

Op 4 woensdagmiddagen verzorgt Michiel Rietveld de orientatiecursus "BD-landbouw, voeding en voedingskwaliteit" op Kraaybeekerhof in Driebergen.

Op Kraaybeekerhof in Driebergen starten in september zowel een korte oriëntatiecursus als een jaaropleiding over BD-landbouw en voedingskwaliteit. De korte cursus bestaat uit vier middagen en wordt drie maal per jaar gegeven door Michiel Rietveld, die al 40 jaar in het BD-veld werkzaam is en alom wordt gewaardeerd als inspirerend docent. De eerstvolgende start 17 september.

Info en aanmelding, zie www.kraaybeekerhof.nl.