zondag 7 sep 2014
Open Dag Warmonderhof
Dronten lees verder>>

Open dag Warmonderhof op 7 september 2014

Warmonderhof begint traditiegetrouw het schooljaar met een open dag. Vrienden, familie, inwoners van Dronten en omgeving, relaties en de vele oud-Warmonderhofstudenten, iedereen is welkom!! Dit jaar is de open dag op zondag 7 september met als thema Smaken verschillen; beleef onze smaak!

Zoet, zout, zuur, bitter, unami; welke smaak verkies je? Smaken verschillen en dat geldt ook voor de voedselkeuze verbonden aan al die smaken. En nog een stapje verder, geldt dat ook voor de productiewijze van al het voedsel dat wij met smaak opeten.

Warmonderhof kiest voor de biodynamische productie. Een gezonde en natuurlijke smaak. Kom, proef en beleef deze smaak!

Op deze feestelijke dag kun je kruidenzout maken, pizza's bakken, allerlei soorten trostomaten proeven, smaakworkshop volgen, voedselwandelen, boter maken, zelf groenten oogsten, wijn proeven, je laten informeren over bd-landbouw, bijen en de opleiding, kalfjes en wolvarkens aaien, trekker rijden, verdwalen in het doolhof, rondrit maken op een platte kar, vele heerlijke producten kopen, luisteren naar muziek en nog veel meerà.

De open dag is van 11.00 uur tot 16.00 uur op Wisentweg 12 in Dronten. Meer informatie over Warmonderhof op www.warmonderhof.nl.