2-8 aug 2014
Angel Art Festival

Goede vrienden,

De zomer komt nabij, de zon schijnt al volop in Portugal. Het programma op landgoed Dominio Vale do Mondego is succesvol gestart in april met de workshop Autobiografisch Schrijven.

Met veel plezier presenteren we hier een update van het totale programma van landgoed Dominio Vale do Mondego met de laatste informatie over onze workshops, convivia en het Angel Art Festival.

Het programma van het Angel Art Festival is compleet, er zijn nu nog kaarten beschikbaar, maar wees snel, want we hebben beperkt plaats.

Er zijn ook nieuwe workshops Filosoferen, Summerschool en Natural Leadership.

Tussen de activiteiten door kun je natuurlijk ook gewoon een paar dagen komen logeren in een comfortabele studio voor € 50 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt.

Laat het een mooi en inspirerend voorjaar en zomer worden! Wellicht zien we elkaar in Portugal.

update van het totale programma

Abraço,
Karin & Eelco