maandag 28 apr 2014
Seminar Michael Roads
Elspeet

1-daagse seminar: Michael's metafysische reizen door landbouw en veehouderij in Nederland

Michael zegt over deze dag: 'The energy of the land in The Netherlands' "I am no longer a dairy farmer, even though I still have a strong connection to the land. Everything to do with farming is to do with energy. Few farmers realise this. For most farmers it is about knowledge and application . . . and this has its place. However, when a farmer grasps the connection in energy between themselves and the land, themselves and the livestock, and their connection with the health of everything on the farm, that farmer becomes an exceptional farmer. And there are too few of these. This day is about exploring a whole new way of relating to the land in the Netherlands. Techniques have their place, but they also have a use-by date. Making an energetic connection with your land means that you are the hub around which the farm energy revolves. This is very powerful."

Locatie: Conferentiecentrum Mennorode in Elspeet
Tijden: 10:00 û 16:00
Kosten: € 95 p.p. (incl. lunch, koffie/thee) Info: bij Judith Poelarends Post@BijJudith.nl
Opgave: bij Irene Pielich: info@michaelroads.nl

Zie voor alle activiteiten: www.michaelroads.nl/files/Michael-Roads_2014_open.pdf

De voertaal is Engels.

Michael Roads is een 76-jarige Australiër, een ex-boer die lijkt op een vitale man van rond de 55. Hij spreekt voornamelijk over Liefde. Niet de wees-lief-voor-elkaar liefde, maar de overweldigende, adembenemende alomvattende en totale Liefde die het verstand ver voorbij gaat. Na een periode in zijn leven vol hobbels en harde lessen, begon hij op zijn spirituele pad. Hij ontwikkelde zichzelf en leerde te reizen in zijn 'lichtlichaam'.

Hij schreef een serie boeken en onderwees hele menigtes hoe te 'communiceren' met de Natuur. En dan, plotseling, kwam de ontdekking van Liefde met een hoofdletter L ...Onvoorwaardelijke Liefde. Hij beschrijft deze Liefde met inspirerend enthousiasme.