donderdag 10 apr 2014
Excursie Bedrijfsindividualiteit
Tuinderij Croy, Aarle Rixtel

Op 10 april zijn we te gast bij Tuinderij Croy, Kasteelweg 7, 5735 PA Aarle-Rixtel.

Tuinderij Croy

Wouter van Mil en Marieke Boudewijns telen op Tuinderij Croy meer dan 90 verschillende seizoensgroenten die via de kortst mogelijke weg bij de klanten terecht komen: via de groentepakketten en de veldwinkel. "In het pakket van deze week: Spinazie, Prei, Schorseneer, Zuurkool, Radijs, Eikenbladsla," laten ze weten.

In een compacte kennismaking, door rondleiding en gesprek, ontdekken we op welke specifieke manier de mensen op het bedrijf werken. Als we deze onderliggende activiteit benoemen hebben we een handvat waarmee we de vraagstukken op het bedrijf op een vernieuwende manier in ontwikkeling brengen.

Programma: (wijzigingen voorbehouden)
13.45-14.00 Aankomst
14.00-14.10 Inleiding bedrijfsindividualiteit
14.10-15.30 Kennismaking met het bedrijf
15.30-15.40 Reflectie op de ervaringen
15.40-16.00 Vraagstukken van het bedrijf en mogelijke antwoorden
16.00-16.30 Afsluiting en mogelijkheid tot napraten

De middag wordt geleid door Luc Ambagts, beleidsmedewerker bij de BD-Vereniging.

Je bent van harte welkom deel te nemen aan deze kennismaking met het specifieke van dit biologisch-dynamische bedrijf. Geef je op per email, of telefonisch bij Luc Ambagts: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 06 48017828.

Meer informatie over Tuinderij Croy vind je op www.tuinderijcroy.nl.

Excursies Bedrijfsindividualiteit
Met speciale aandacht voor bedrijfsindividualiteit organiseert de BD-Vereniging elke maand een rondleiding op een biologisch-dynamisch bedrijf in Nederland of België.

Informatie over de werkwijze en voorbeelden daarvan leest u in de uitgave Bedrijfsindividualiteit in Beweging.

Een overzicht van de reeds geplande excursies en verslagen van de gehouden excursies vind u op de projectpagina bedrijfsindividualiteit.