vrijdag 21 mrt - zondag 23 mrt 2014
Jongerenweekend 2014

Dit jaar steeg het aantal aanmeldingen aan de Warmonderhof gigantisch ten opzichte van vorige jaren. Hoe komt dat? En wat komen al deze nieuwsgierigen halen?

Is het de dorst naar bewustere landbouw en omgang met elkaar? Of zijn we klaar met stadse drukte en willen we meer met onze handen werken? Maar waarom kiezen we dan voor Biologisch-Dynamisch? Is het de visie van Steiner? Is het de ruimte voor eigen ontwikkeling? Is het misschien het evenwicht tussen doen en denken?

Wat willen we bereiken door te leren boeren?

Over deze nadenkvraag willen we het met jou hebben. Met een biertje wellicht of een thee. Verder bezoeken we een aantal bijzondere (BD) bedrijven in Brabant. Dit zijn bedrijven van mensen die een persoonlijke visie hebben en daarmee aan de slag zijn gegaan.

We bezoeken drie bedrijven (twee op zaterdag overdag en een op zondag). Op vrijdagavond hebben we met elkaar een gespreksavond over bovenstaande vragen. Op zaterdag organiseren we een lezing met een spreker die volgens ons iets bijzonders doet.....

Ga je mee?

Vrijdag 21 tot zondag 23 maart

Kosten € 35,- of € 20,- voor leden BD=Vereniging.

We reizen op vrijdag eind van de dag samen af vanaf station Utrecht, details volgen. Voor het slapen zijn we te gast bij Warmonderhofstudenten thuis in Brabant.

Zie ook de aankondiging als event BD-Jong Weekend op Facebook

Aanmelden: klarien@hotmail.com