vrijdag 7 mrt 2014
Pablo Tittonell op Warmonderhof
Dronten

Professor Pablo Tittonell komt naar Warmonderhof om een lezing te geven over zijn visie op de toekomst van de landbouw, en welke rol de biologische landbouw daarin kan spelen.

Hij is verbonden als proffessor Farming Systems Ecology aan de Wageningen Universiteit. Naar zijn standpunt moet de landbouw gaan extensiveren om te voldoen aan de groeiende vraag naar voedsel. Hij gaat speciaal in op de rol van de biologische landbouw. Pablo Tittonell heeft gesproken op de Voedsel Anders Conferentie en de Biovak.

Mocht je willen komen; je bent van harte welkom op 7 maart, 19.00 uur in de Hofzaal. Stuur even een reactie naar a.veltman@groenhorst.nl , dan weten we op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.